08.12
2020

Möödunud kuu parima otsepostielamuse pakkus klientidele Hortes

Hortes hoiab oma otsepostituste taset kõrgel võites juba teist korda sel aastal Eesti Posti kuu parima otseposti tiitli. Kui juunikuus võideti parima otseposti tiitel Lillefestivali kampaaniatrükisega, siis novembris jäädi silma kataloogiga, mille teemaks on „Muinasjutumetsas“.
 
„Möödunud kuul paistis Hortese trükis välja erilise paberi poolest, mis püüdis koheselt tähelepanu“ põhjendas valikut Eesti Posti reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk. Hortese turundusjuht Riina Ruus kinnitas, et kataloog trükiti sel korral siidisele ja matile paberile, mis on käega katsudes eriti pehme ja kvaliteetne.
 
Järsk märkis, et kataloogi sisu oli sama kvaliteetne ja läbimõeldud kui selle väljanägemine. ,,Esindatud olid alati populaarsed tootevaliku tutvustused ja ka aastaajale kohane inspiratsioon jõulukingitusteks. Väga värskendavalt mõjus aga Hortese töötubade kalender, mis kindlasti pakub huvi inimestele, kes soovivad jõuludeks ettevalmistusi tehes ka midagi uut õppida. Hortese novembri otsepostitus on hea näide sellest, kuidas antud reklaamkanalis on lisaks pakkumistele võimalik klientideni tuua ka muud praktilist ja väärtuslikku informatsiooni,’’ kommenteeris Järsk kataloogi sisu.
 
Riina Ruusi sõnul selgitab kataloog hästi Hortese selle aasta jõuluteemat „Muinasjutumetsas“ ning aitab aianduskeskuse muinasjutulise ilu klientideni viia. ,,Kataloog on klientide poolt hästi vastu võetud. Nii mõnedki neist on meie juurde tulnud koos kataloogiga, kuid aianduskeskuses kogu ilu nähes unustanud end aga hoopis muinasjutulisse jõulumaailma,’’ kirjeldas Hortese turundusjuht, kuidas reklaam ja poe keskkond tänu läbimõeldud lahendustele koos töötavad.
 
Kuu parima otseposti auhinna eesmärk on tunnustada klienti ja tema turunduspartnerit. Hindamise aluseks võtab Eesti Post otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse otseposti. Möödunud kuu parima otseposti eest tunnustame lisaks Hortesele ka nende koostööpartnereid Martin Mileikot Profimeediast ja disainiagentuuri Refleks.
 
Novembris kasutas otseposti kanalit 104 klienti, kes saatsid 265 erinevat otseposti materjali.

 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616