27.09
2021

Omniva otsib inimeste kirja saatmise ja saamise lugusid

Omniva otsib uue projekti raames põnevaid, emotsionaalseid ja meeldejäävaid lugusid, kuidas kirjade-kaartide saatmine on aidanud edasi anda olulisi teateid - olgu see siis lugu kirjasõpradest, pulmakutsetest, koroona või sõja ajal ühenduse pidamisest.
 
Omniva erakliendi segmendi juhi Sandra Kruseli sõnul oodatakse kirjalugusid nii kaugemast minevikust kui ka kaasajast. „Otsime inimeste lugusid, kus on saadud või saadetud mõni eriti meeldejääv kiri või postkaart. Kõige erakordsemad lood soovime videoformaadis taasesitada, et neid ka teistele inimestele tutvustada,“ selgitas Krusel.

Oma kirjaga seotud lugu tuleks lühidalt kirja panna ning jagada seda kas veebivormi või füüsilise kirja kaudu. Füüsiliselt kirja pandud lugu tuleks saata aadressile Pallasti 28, Tallinn, 10001, ning märksõnaks märkida kirjale "Kirja lugu". Kirja lugusid oodatakse kuni 10. oktoobrini.
 
Kõigist kokku kogutud lugudest valitakse välja 3-5 erilisemat, mis salvestatakse videona ning jagatakse ka laiema publikuga. Projekti eesmärk on näidata, kuidas üks saadetud kiri võib kanda endas erakordseid sõnumeid või emotsioone ning mõjutada niimoodi inimeste elusid. 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616