12.03
2021

Veebruarikuu parima otseposti saatis Tartu Kaubamaja

Veebruaris rõõmustas Tartu Kaubamaja linlasi isuäratava ,,Ainult head maitsed’’ kampaanialehega, mis pälvis Omniva poolse tunnustuse kuu parima otsepostitusena.
 
Veebruar oli Tartu Kaubamajas toidukuu, mil juhiti tähelepanu sealsetele restoranidele ja toidukauplustele. ,,Konkreetne otsepostitus jäi silma värske disainiga, mis on Tartu Kaubamajale omane, kuid viimaste moetrendide asemel oli fookus hoopis maitsval toidul,’’ selgitas Omniva reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk veebruari parima otseposti edu saladust. Järski sõnul andis pehmetes toonides reklaam tartlastele visuaalselt lihtsasti jälgitava ja isuäratava ülevaate sealse kaubamaja söögikohtadest ja nende kampaaniapakkumistest. ,,Omnival oli siinkohal au lisaks otseposti kohale toimetamisele olla ka Tartu Kaubamaja trükipartner,’’ selgitas Järsk koostöö olemust.
 
Tartu Kaubamaja turundusjuht Piret Kulli sõnul ollakse kampaania tulemustega rahul. ,,Saime julgustavat tagasisidet üürnikelt ja klientidelt nii pakkumiste kui ka visuaalide osas. Sisukate pakkumistega otsepostitused, mis erinevad oma formaadilt ja kujunduselt tavapärastest, võetakse meie klientide poolt alati positiivselt vastu,’’ selgitas Kull.
 
Lisaks mõõdab Tartu Kaubamaja oma otsepostituste edukust seal esitletud pakkumiste menukuse ja teiste konkreetsete üürnikega seotud mõõdikute kaudu. Kull toob ühe olulise osana välja ka selle, et otsepostituste kaudu leiavad tee kaubamajja täiesti uued kliendid, kes pole varasemalt voldikus mainitud kohti külastanud või seal müügil olevaid tooteid ostnud.

Veebruari parima otseposti auhinnaga tunnustame lisaks Tartu Kaubamaja turundusosakonnale ka nende partnerit, loovagentuuri TANK, kes voldiku kujundas. Hindamise aluseks võtab Omniva otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse otseposti formaadiga.
 
Veebruaris kasutas otseposti kanalit 87 klienti, kes saatsid 192 erinevat otseposti materjali.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616