29.07
2024

Omniva uueks finantsjuhiks ja juhatuse liikmeks saab Signe Kukin

Omniva finantsjuhi ja juhatuse liikmena alustab tänasest tööd Signe Kukin.

Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi hinnangul liitub ettevõttega väga tugeva finantstaustaga juht, kelle pikaajaline kogemus rahvusvahelistest ettevõtetest toetab Omniva äristrateegiat ja visiooni.  “Signe kompetents Boltist ja suurtest börsiettevõtetest toob Omnivasse vajalikud oskused, mida vajame praeguses arenguetapis. Rõõm, et sellise kogemuste pagasiga inimene ühineb ettevõttega.”

Uus finantsjuht liitub logistikaettevõttega eesmärgiga pakkuda Omnivale laiapõhjalist ja parimatele praktikatele tuginevat finantstuge. “Omniva on viimasel ajal kiiresti kasvanud, keskendudes efektiivsuse suurendamisele, rahvusvaheliste mahtude kasvatamisele ja kasumlikkuse parandamisele. Usun, et minu kogemused ja oskused finantsvaldkonnas võimaldavad mul oluliselt panustada Omniva pikaajalise ja kasumliku kasvu saavutamisse. Olen kindel, et suudan toetada ettevõtet strateegiliste eesmärkide saavutamisel ja aidata kaasa finantstulemuste järjepidevale paranemisele.”

Viimati tehnoloogiaettevõttes Bolt finantsjuhtimise asepresidendina töötanud Kukinil on enam kui 20-aastane töökogemus Eesti ja rahvusvahelistest ettevõttest nagu näiteks Ekspress Grupp ja Merko Ehitus. Enne seda töötas ta rahvusvahelises kontsernis United Utilities Eestis, Suurbritannias ja Araabia Ühendemiraatides.
 
Omniva (AS Eesti Post) on Eesti riigile kuuluv äriühing, mille põhitegevusala on logistika- (paki- ja postiteenuste) ning digi- ja rahvusvahelise transiiditeenuste osutamine. SIA Omniva ja UAB Omniva LT põhitegevus on pakiautomaadi- ja kullerteenuse pakkumine vastavalt Läti ja Leedu turul. UAB Omniva LT Sorting on asutatud uue logistikakeskuse rajamiseks Kaunasesse. OÜ Picapac põhitegevus on pakiautomaatide tehnoloogiliste lahenduste arendamine ning personaalse pakiautomaadi teenuse osutamine. OÜ Finbite põhitegevus on infoäri teenuste osutamine (e-arved).

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616