21.09
2023

Omniva paigaldab Rannamõisa, Sõpruse ja Narva Lidl kaupluse juurde pakiautomaadi

Omniva paigaldab Lidl kaupluste juurde Tallinnas Rannamõisas ja Sõpruse puiesteel ning Narvas pakiautomaadi, et kaupluste külastajatel oleks mugav nii pakke vastu võtta kui ka saata. 

„Paki saatmine või kätte saamine ühendatakse tavaliselt teiste liikumiste, näiteks tööle või poodi minekuga. Nii saab säästa aega, aga ka keskkonda,“ tõdes Omniva pakiautomaatide osakonna juht Rauno Riiner. „E-kauplustest ostude tegemine on üha populaarsem, seejuures soovivad inimesed oma tellimused aina kiiremini kätte saada ja nende mittesobivuse korral kohe ka kiirelt pakiautomaati tagastada.”

Pakiautomaadid paigaldatakse Rannamõisa (Rannamõisa tee 12a, Tallinn), Sõpruse puiestee (Sõpruse puiestee 153, Tallinn) ja Narva Lidli (Tallinna mnt 7, Narva) juurde esialgu kuueks kuuks, mille jooksul jälgitakse nende kasutamisaktiivsust. “Kui pakiautomaatide testperiood on edukas ja Lidl kaupluste külastajad hakkavad pakiautomaate aktiivselt kasutama, kaalume pakiautomaatide paigaldamist ka teiste Lidl kaupluste juurde,” sõnas Riiner. 

Omniva paigaldab sellel aastal kokku ligi 40 ja vahetab välja 49 vananenud pakiautomaati, et pakkuda kodulähedast ning kiiret pakiteenust üle Eesti. Aasta lõpuks kasvab pakiautomaatide arv ligi 370ni, moodustades üle riigi suurima ja laialdasema pakiautomaatide võrgustiku. Pakiautomaatide asukohad leiab Omniva kaardirakendusest https://www.omniva.ee/abi/kaart.

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616