07.11
2023

Omniva pälvis kõrge rahvusvahelise tunnustuse

Rahvusvahelise Postikorporatsiooni (IPC) juhatuse esimees Holger Winklbauer andis Tallinnas Omnivale üle kvaliteedimärgise Certificate of Excellence. Sertifikaat tõendab Omniva teenuste ja tööprotsesside kõrget kvaliteeti ning jätkusuutlikust.

Auhinda vastu võttes sõnas Omniva juhatuse esimees Mart Mägi, et IPC liikmete seas on 26 maailma parimat postiorganisatsiooni, Omniva nende hulgas. „IPC on maailma tugevaimate ja innovaatilisemate postiettevõtete ühendus ja seega on sertifikaat kahtlemata kõrge tunnustus. Eeskätt rahvusvahelise äri suunal loob käesolev sertifikaat Omnivale hea stardiplatvormi ärisuundade laiendamiseks ja -mahtude kasvatamiseks,” ütles Mägi. 

Septembris ja oktoobris läbis Omniva IPC hindamise, mille tulemusena omistati ettevõttele käesolev sertifikaat. Kokku kontrolliti ja hinnati 300 erinevat kompetentsi ja valdkonda, nagu näiteks erinevad protseduurid ja juhised, talituspidevuse plaanid, elektrooniliste andmete edastamise korrektsus ja õigeaegsus, töötajate juhtimine, infovahetus, koolitamine; turvalisuse ja ohutuse tagamine, jne.

Tagamaks, et postioperaatorid järgiksid kõrgemaid nõutuid standardeid ning keskenduksid pidevalt ja kestvalt klientidele suurepärasele teenindusele ning teenuste pakkumisele, peavad IPC liikmesriigid teenima välja Certificate of Excellence tunnustuse.

Omniva liitus IPC-ga eelmisel aastal. Alates 1989. aastast tegutsev IPC on suurim postiasutuste vabatahtliku ühendusena moodustatud organisatsioon. Selle tegevuse eesmärk on koostöös luua riikide üleselt kaasaegsemaid ning konkurentsivõimelisemaid paki- ja kirjateenuseid ning andmevahetuslahendusi. 

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616