27.10
2023

Picapacist saab nüüd Omnivaga pakke saata pakiautomaadi teenuse hinnaga

Omniva pakub nüüd Picapac pakiautomaadi omanikele võimalust saata kodupakiautomaadist pakke Omniva pakiautomaadi teenuse hinnaga, mitte enam kullerteenuse hinnaga.

Tegemist on Picapac klientide seas väga oodatud arendusega ning muudab pakkide saatmise kliendile veelgi soodsamaks ja mugavamaks.

Ehkki Picapaci isiklikesse pakiautomaatidesse saavad pakke jätta kõik kullerettevõtted, siis Omniva on hetkel ainus, kes ei rakenda mitte kullerteenuse hinda vaid toimetab paki selle saajani ligi 50% soodsamalt ehk vaid pakiautomaadi teenuse hinna eest. 

Ärihoone või koduvärava ette paigaldatavat Picapac isiklikku pakiautomaati saab rentida igaüks. Picapac automaate on Eestis hetkel üle 800, millest ligikaudu 60% asuvad Tallinnas ja Harjumaal. 80% Picapac pakiautomaatidest on era-, 20% äriklientide kasutuses.

Isiklikul pakiautomaadil on kolm lahtrit, mis on mõeldud nii kirjadele, ajalehtedele, erineva suurusega pakkidele kui ka toidukaupadele. Erapakiautomaati saavad pakke jätta kõik kullerettevõtted ja isegi eraisikud, sest pakiautomaadi lahtrid on avatud olekus ja lukustuvad alles pärast lahtri kinni panemist.

Picapac isiklikku pakiautomaati saab tellida aadressilt https://picapac.com/

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616