05.02
2024

Postkontorites saab nüüd valida mitme Alexela elektripaketi vahel

Omniva postkontorites üle Eesti saab nüüd sõlmida lisaks eestimaise energiaettevõtte Alexela Pingevaba elektripaketi lepingule ka fikseeritud hinnaga elektripaketti, millel on 6-kuuline hinnaperiood ja millel samas puudub leppetrahv. 

Pakett on klientidele, kes soovivad hinnakindlust, kuid ei taha olla leppetrahviga lepingut sõlmida. Täpsemalt sobib fikseeritud hinnaga elektripakett kliendile, kes soovib oma kulutusi ette prognoosida ega taha võtta hinnariske ning börsihinda ise jälgida. Pakett võimaldab saada elektrit lepinguperioodiks kindlaks määratud hinnaga (päevahind ja ööhind eraldi arvestusega), ilma börsihinna mõjutusteta. Lisaks on paketis ühisarve Elektrilevi võrguteenusega. Ühisarve teeb arveldamise lihtsaks, kuna kaks eraldi arvet esitatakse ühiselt ühel arve. Selle paketi kohta saab lähemalt lugeda SIIN

Pingevaba elektripakett sobib kliendile, kes ei soovi või ei saa oma tarbimist vastu börsihindu reguleerida, kuid siiski soovib saada kasu võimalikest madalatest börsihindadest. Pakett on tähtajatu ning soovi korral saab ajahetkel ilma lisatasudeta väljuda. Selle kohta saab lähemalt lugeda SIIN

Alexela ning riiklik posti- ja logistikaettevõte Omniva on ühendanud jõud, et tulla teenustega inimestele lähemale ja pakkuda kodulähedast elektrilepingu sõlmimise võimalust postkontorites.

Omniva postkontoris saavad elektrilepingut sõlmida ainult erakliendid, kes ei ole veel Alexela kliendid. Postkontoris ei saa sõlmida lepingut äriklient, korteriühistud, volitusega klient ning eraklient, kes on juba Alexela klient.
 
Postkontoris saab klienditeenindaja jagada infot pakettide kohta ja sõlmida ka kohapeal uue lepingu. Vajadusel suunatakse klient Alexela klienditeenindusse edasiseks nõustamiseks. Lepingu kohta ja sõlmimiseks saab küsimustega pöörduda ka otse Alexela klienditeenindusse telefonil 6 290 000 või e-postil [email protected].

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616