01.11
2023

Ostupäevad ja jõuluperiood kasvatavad oluliselt Omniva pakimahte

Novembri algusega saab Omnivas stardi kiire pühadeperiood, sest inimesed asuvad aktiivsemalt jõuludeks valmistuma. “Juba novembri alguses suureneb pakkide saatmine oluliselt, mistõttu on väga tähtis, et pakid ei jääks pikalt pakiautomaati seisma, vaid neile tuldaks järele võimalikult kiiresti,” rõhutas Omniva Eesti maajuht Kristi Unt.

“On kiiduväärne, et inimesed ei jäta jõuluoste viimasele minutile ja alustavad kinkide ostmist juba praegu. E-smaspäev (6.11), Must Reede (24.11) ja küberesmaspäev (27.11) on ostupühad, mida Eesti inimesed agaralt jõulukinkide soetamiseks kasutavad ja mis Omniva pakimahte hüppeliselt kasvatavad,” tõdes Unt.

“Oleme selleks põhjalikult valmistunud. Pakikogused üha suurenevad, sorteerimiskeskuses käib töö täies hoos ja kullerid toimetavad saadetisi vilkalt inimesteni,” rääkis Unt. “Ehkki Omnival on Eesti suurim pakiautomaatide võrgustik, oleme seda veelgi laiendanud – lisanud nii uusi asukohti kui ka suurendanud olemasolevaid automaate. Tänavu oleme lisanud ja plaanime lisada võrgustikku ligi 40 uut pakiautomaati, oleme ka värskendanud pakiautomaatide tarkvara, et tagada suurem töökindlus ja veelgi parem kliendikogemus. Koos meie töökate kulleritega teenindavad suuri pakikoguseid ka hooajalised töötajad, samuti on abiks kolleegid kontorist.”

Lihtsad nipid

Kõik saavad panustada, et pakid kiiremini inimesteni jõuaksid. “Mida kiiremini pakile järele minna, seda nobedamalt saavad kullerid automaate uute pakkidega täita ehk pakiautomaat saab lühema aja jooksul teenindada rohkem inimesi,” tõdes Unt. Kui töö võimaldab, soovitab ta pakile päeva jooksul järele minna ehk nutikas on valida selleks automaat, mis asub töökoha läheduses. Lisaks – kui inimesele on kapis mitu pakki, tuleb veenduda, et kõik pakid saavad kapist välja võetud.

“Kindlasti tasub veebilehel https://minu.omniva.ee/ üle vaadata oma pakiautomaatide isiklikud eelistused. Oma eelistuste märkimine võtab aega paar minutit, aga säästab olukordadest, kus paki kättesaamine on raskendatud,” rääkis Unt. “Märkida saab kuni viis eelistust: kui ühte pakiautomaati enam pakke ei mahu, saab kuller need viia teistesse läheduses olevatesse pakiautomaatidesse. Nii saab inimene paki kiiremini kätte ega pea ootama kuni konkreetses pakiautomaadis koht vabaneb,“ soovitas ta.

“Ärikliendile pakume pakkide saatmisel ka mugavat võimalust panna mitu pakki ühte pakiautomaadi kappi, aga seda saab teha vaid äriklient Minu Omniva keskkonnas eelvormistatud pakkidega. See võimaldab kasutada pakiautomaate tõhusamalt ja ka klientidele mugavamat teenust pakkuda – ühe uksekoodi sisestamisega saab kõik asjad aetud,” rääkis Unt.

Möödunud aastal toimetas Omniva Eesti elanikeni novembri ja detsembri jooksul 1,5 miljonit pakki, millest 1,2 miljonit liikus inimesteni pakiautomaatide kaudu. Populaarsemaid automaate täidetakse sel ajal isegi kuni 5–6 korda päevas.

 
Kuidas pakkide kättetoimetamisele omalt poolt kaasa aidata?

  • Valmistu aegsasti, ära jäta jõuluoste viimasele minutile.
  • Mine pakile kiiresti järele. 
  • Kui töö võimaldab päeva jooksul pakile järele minna, vali paki kättesaamise kohaks töökoha läheduses olev pakiautomaat.
  • Kui sulle on kapis mitu pakki, veendu palun, et kõik pakid saavad kapist välja võetud.
  • Vaata Minu Omniva veebilehel https://minu.omniva.ee/ üle oma pakiautomaatide eelistused ja pane kirja 3–5 eelistatud pakiautomaati.
  • Ärikliendina pakke saates eelvormista pakid Minu Omniva veebilehel https://minu.omniva.ee/, siis saad asetada ühte kappi rohkem pakke.

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616