05.09
2023

Omniva uus juhatuse liige ning operatsioonide üksuse juht on Kastytis Valantinas

Omniva muutub oma äris järjest rohkem Balti-üleseks: alates 5. septembrist alustab Omniva juhatuse liikme ja operatsioonide üksuse juhina tööd Kastytis Valantinas Leedust. Ta asub ka Leedu tütarettevõtte UAB Omniva juhatuse liikmeks. 

“Mul on väga hea meel, et meie meeskond täieneb veel ühe tugeva liikme võrra, kelle mitmekülgne kogemustepagas toetab Omniva üha regionaalsemaks muutuvat äri,“ ütles Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. „Usume, et Balti-ülene äri- ja operatsioonide juhtimine tõstab meie konkurentsivõimet, efektiivsust ja innovaatilisust ning aitab seega liikuda oma visiooni poole: olla eelistatud ja jätkusuutlik logistikateenuste pakkuja piirkonnas,“ lisas ta.

Kastytis Valantinas omab üle 20-aastast kogemust ärijuhtimise, müügi, opereerimise, IT ja protsessijuhtimise valdkondades, eelkõige rahvusvahelistes transpordi-, logistika- ja teenindussektori ettevõtetes. Alates 2019. aastast töötas ta Leedu Posti operatsioonide üksuse juhina ning alates 2022. aastast ka müügijuhina. Enne seda on ta töötanud juhtival kohal ettevõtetes DPD Leedu, Trucking Experts ja Bizpak.

Omniva Leedu senine juht Vaidrius Verikas jääb Omnivasse üleminekut toetama vähemalt septembri lõpuni.
 
Omniva (AS Eesti Post) on Eesti riigile kuuluv äriühing, mille põhitegevusala on logistikateenuste (paki- ja postiteenuste), digi- ja rahvusvahelise transiiditeenuste osutamine.

 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616